Cien. klient!

Vēlamies informēt, ka, gatavojoties 2G tehnoloģijas norietam, NissanConnect EV lietotnes, kas pašlaik ir savienota ar Jūsu Nissan automobili, darbība tiks apturēta. Šīs izmaiņas skars Nissan LEAF īpašniekus, kuru automobiļi ir ražoti līdz 2016. gadam un e-NV200 īpašniekus, kuru automobiļi ir ražoti līdz 2018. gadam. NissanConnect EV lietotnes pastāvēšanas pārtraukšana ir saistīta ar mobilo sakaru tīklu operatoru lēmumu, kas ietekmē visus automobiļu ražotājus, kuri izmantojuši 2G tehnoloģiju.

Tādējādi no 2024. gada 1. aprīļa Jūs vairs nevarēsit izmantot NissanConnect attālinātās vadības pakalpojumus, izmantojot NissanConnect EV lietotni, taču tādas funkcijas kā, piemēram, klimata kontroles taimeris un uzlādes taimeris, ir pieejamas Jūsu automobiļa navigācijas sistēmā. Lūdzu, skatiet video, kas ir pieejami zem šīs saites, kā arī informāciju Nissan Driver’s Guide lietotnē vai automobiļa īpašnieka rokasgrāmatā, lai iegūtu papildu norādījumus par šo funkciju lietošanu!

Jūs varat paļauties uz Nissan pastāvīgo apņemšanos un ieguldījumu progresīvākās tehnoloģijās un platformās gaidāmajiem produktiem.

Paldies par sapratni un to, ka esat kopā ar mums!

Ar cieņu

Nissan